Leven is bewegen. De fysiotherapeut helpt u om zo goed mogelijk te bewegen.

De fysiotherapeut is specialist in het behandelen van aandoeningen en klachten van spieren en gewrichten.

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden.

Onze fysiotherapeuten zijn allen geregistreerde leden van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie. Wij voldoen aan alle eisen met betrekking tot na- en bijscholing. Wij behandelen vrijwel alle voorkomende klachten en aandoeningen van de spieren en gewrichten.

Tijdens het eerste consult staat het lichamelijk onderzoek centraal, wat mankeert u precies, wat kunnen wij daar aan doen en wat is voor u belangrijk, wilt u minder pijn, weer kunnen wandelen, sporten of weer kunnen werken?

Wij geloven dan ook in een op maat gemaakt behandeltraject met duidelijke afspraken tussen u en ons.

Mocht het echter zo zijn dat u een aandoening of klacht heeft waarvan wij weten dat een fysiotherapeut in een andere praktijk meer expertise en ervaring heeft zullen wij u naar deze collega verwijzen. U heeft tenslotte recht op de beste behandeling.

Op de website www.defysiotherapeut.com kunt u veel informatie vinden over bijvoorbeeld aandoeningen, verzekeringen en de huidige stand van vergoedingen en meer.